Koopmansclassics
- 1126 -

ECOTOURISME IN DE DROME, WELKE ACTIVITEITEN OM TE PRAKTIJKEN?

Het grondgebied van Drome is nog steeds wild, een ideale plek om op vakantie te gaan.Vakanties in Drome zijn erg interessant, omdat de landschappen erg mooi en goed onderhouden zijn. Het ecotoerisme heeft zich daar dus ontwikkeld en er zijn veel bezienswaardigheden. Vakantiegangers vinden dan de mogelijkheid om elke vorm van activiteit in een natuurlijke omgeving uit te oefenen. Wat zijn de activiteiten om te oefenen in Drome?

Wandelen langs het natuurreservaat Ramières

Het natuurreservaat Ramières is een natuurgebied aan de rivier de Drome. Het is een site die zich uitstrekt over ongeveer 10 kilometer, langs de rivier de Drôme, tussen Livron en Crest. De wandeling rond dit reservaat is zeer winstgevend, omdat de landschappen elkaar afwisselen en ze zijn elk mooier dan de andere. Er zijn vier educatieve ruimtes die exclusief zijn gewijd aan de flora en fauna van de Drome. Zo krijg je vlinders, libellen, wilde orchideeën, bevers en vele andere planten- en diersoorten te zien, allemaal met respect voor het milieu. Bovendien is deze reserve gunstig voor degenen onder u die wetenschappers zijn.

Ongewone accommodatie

Ecotoerisme in de Drome is zeer winstgevend. Het is voor velen ook een kans om vrij ongebruikelijke soorten accommodatie uit te proberen. Accommodatie varieert zelfs van genre tot genre. Stel je bijvoorbeeld een drijvende kamer aan het water voor, een ongebruikelijke kamer, die eruitziet als een hut. De Zenzilot drijvende kamer aan het blauwe meer is een geïsoleerde kamer waarin u tijdens uw verblijf in de Drome kunt slapen. Bovendien zijn tenten legio in dit deel van Frankrijk. Geniet midden in de natuur van het gezang van vogels en de geluiden van insecten. Voor de gelegenheid is de Lodge Pitrou-tent een prachtige gelegenheid om te trouwen met de nog steeds wilde natuur van de Drome. Nog ongebruikelijker, het Princes-bivak is een type accommodatie dat u niet zonder effect zal laten. Dit bivak is de uitdrukking van de nabijheid van de natuur. Bovendien voel je je als een Perzische prins verdwaald in een woestijn. Heb je ooit in een vat geslapen? Dit is wat Fortuné u biedt, een zeer ongewoon verblijf in een vat. In de drome zijn verschillende andere soorten accommodatie mogelijk, waaronder de boomhut, de trailer, de yurt, etc.

Naast deze ongebruikelijke accommodaties, als u luxe smaken heeft, is het huren van een stacaravan in de Drome een optie van keuze. De fruitige zon is een camping die dit soort zeer interessante en winstgevende verhuur biedt. Klik hier om te ontdekken om hun aanbiedingen te ontdekken.

Nautische activiteiten en vissen

De Drome is een vrij kalme rivier. Het is een plek waar zwemmen en enkele nautische activiteiten zich hebben ontwikkeld. Je kunt zwemmen in de drome. Sommige specifieke plaatsen zijn van nature verwarmd en zwemmen is bijzonder interessant. Kanovaren is een activiteit die ook erg populair is. Daarnaast worden er regelmatig toernooien georganiseerd en kun je meedoen. Je bent misschien gepassioneerd door vissen, je wordt heel goed bediend. Sommige punten zijn rijkelijk rijk en er wordt zoveel gevist.

Blog

  1. 3 Août 2020Wat als je gaat kamperen in de Gard?21634
  2. 14 Juin 2020Verblijf in de Ardèche: goede redenen om liever te kamperen1499